Košarka

Direktno.rs

23. 02. 2020. 20:17 0

"Ništa ne počinje i ne završava se ovim mečom"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov istakao je nakon poraza od Gruzije (90:94) na domaćem terenu da je presudni momenat bilo to što Gruzija ima kontinuitet, te da su dosta više vremena zajedno, ali dodaje da ovaj poraz ne mora ništa da znači i da ima vremena za popravak u igri.

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim navijačima koji su došli na utakmicu. Dali smo sve od sebe da ih učinimo ponosnim, ali nekada ne pođe sve kako treba. Čestitke Gruziji, mogli ste da tokom utakmice vidite vidite taj kontinuitet koji poseduju. Imaju sistem, mnogo su bili opušteniji… Imali smo svoje šanse, bolje smo otvorili meč i imali energiju. Napor je bio tu, energija je bila tu, ali opet moraš da igraš dobro. Mislim da igrači igraju meč, a da treneri gube utakmicu. Tako da, mogu da kažem da je svaki posed imao previše grešaka - rekao je Kokoškov.

Selektor Srbije dodao je da igrači još nisu adekvatno uigrani i da je za kratak period vrlo teško to učiniti.

- Želeli smo da uvedemo dosta novih stvari, mnogo je tu novih igrača, a svi dolaze iz drugačijih timova. Za tako kratak period, pogotovo na ovoj utakmici, to je teško. Mogu da vam garantujem da je napor bio tu, a ništa ne počinje i ne završava se ovom utakmicom. Borimo za dres, bitan nam je. Imamo dosta mladih igrača, nekoliko košarkaša koji su lideri. Oni su igrali sjajno pre par dana. Želeo bih da se zahvalim svima njima koji su izdvojili vreme da dođu ovde. Nismo našli način da zaustavimo Šermadinija i Mekfadena, u početku je to bilo korektno, ali kao što je Avramović rekao, igrali su bolje. Moramo da učimo iz grešaka, da igramo bolje. Ne smemo da se krijemo iza tog napora, moramo da popravimo sve što smo grešili. To je to - rekao je Kokoškov.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati