Košarka

Direktno.rs

17. 02. 2020. 12:46 0

PRVI PROBLEM "Orlovi" bez Tea na startu kvalifikacija

Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov pre nekoliko dana je saopštio spisak igrača na koje računa za svoju debitantsku utakmicu, a već se suočio sa prvim problemom.

Reprezentaciju Srbije čekaju u četvrtak i nedelju utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Finske i Gruzije, ali kapiten Miloš Teodosić neće moći da pomogne ekipi u oba duela. Problem je dodatno veći time što najbolji srpski plejmejker neće igrati u mnogo bitnijoj utakmici, onoj u gostima protiv Finske.

Naime, kako javlja "Korijere delo Sport", stručni štab Virtusa se dogovorio sa selektorom "orlova" Igorom Kokoškovim da Teodosić ne putuje na meč sa Finskom, već da ostane da trenira po posebnom režimu. A, onda će se ekipi, kada se vrati u Beograd, priključiti u pripremama za duel sa Gruzijom, koji nema takmičarski značaj, jer će ta reprezentacija svakako igrati na prvenstvu Evrope kao jedan od domaćina turnira.

Ostaje samo nejasno da li je kapiten "orlova" na nekoj od prethodnih utakmica zaradio povredu, pa je zbog toga Virtus zatražio poštedu organizatora igre.

Podsetimo i to, klub iz Bolonje je u prethodnom periodu imao zgusnut raspored, jer je pored mečeva u prvenstvu, imao obaveze u Evrokupu, Kupu Italije i Interkontinentalnom kupu. U Evrokupu je na poslednjem meču doživljen poraz od Partizana, baš kao i u finalu Interkontinentalnog kupa, odnosno u četvrtfinalu domaćeg Kupa, pa je zbog toga upaljen alarm u klubu pred predstojeće utakmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati