Košarka

Direktno.rs

17. 02. 2020. 08:45 0

JOKIĆEV ŠOU "Ignorisali su me za MVP nagradu"

Naš centar Nikola Jokić je bio deo pobedničkog tima na ovogodišnjem ol-star meču u Čikagu, pošto je Tim Lebron, za koji je on nastupao, u dramatičnoj završnici savladao ekupi Janisa Adetokumba sa 157:155.

Bio je srpski košarkaš veoma raspoložen na ol-star vikendu, konstantno je bio u centru pažnje i pobrao je brojne simpatije u Čikagu.

Bilo je tako i na duelu "svih zvezda", kada je Jokić burno slavio svaki poen svoje ekipe, prvi je sa klupe utrčao na teren kada je Entoni Dejvis doneo trijumf Lebronovom timu, a na parketu je naš košarkaš imao učinako od pet poena.

Najveću ulogu na terenu Jokić je imao u prvoj i trećoj četvrtini. U prvoj je asistirao saigračima, dok je u trećem periodu igre pogodio trojku u finišu, što je burno proslavio.

Posle meča je bio dobro raspoložen, čemu u prilog govori i njegov razgovor sa američkim novinarima.

- Uživao sam zaista. Uživao sam prošle i uživao sam i ove godine. Treba uživati u trenutku i uživati u društvu momaka. Dao sam dva puta koš i bio sam veoma srećan. Ignorisali su me za MVP nagradu, ali nema veze. Sledeće godine - rekao je Jokić.

Upitan da prokomentariše bitnu trojku u finišu treće četvrtine, Jokić je nastavio u šaljivom stilu.

- Znam, ja sam promenio sve. Proslava te trojke? Ne znam, hteo sam da napravimo nešto glupo i mislim da sam u tome uspeo.

Jokić u prelomnim momentima meča nije bio na terenu, ali mu to nije teško palo.

- Ne, jer nismo izgubili, ali volim da budem na terenu u takvim momentima - rekao je naš košarkaš, uz opasku da mu se sviđa novi format ol-star utakmice u kojoj se u svakoj četvrtini igra posebno, odnosno resetuje se rezultat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati