Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

29. 01. 2020. 18:51 0

Partizan cilja bivšu Zvezdinu zvezdu

Povreda američkog beka Redžija Redinga došla je u veoma delikatnom trenutku za Partizan, pa sada rukokovodstvo kluba iz Humske sve radi ne bi li pronašlo adekvatnu zamenu. I očigledno da je izbor pao na nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Nemanju Dangubića.

Ostao je Partizan bez bitnog igrača u trenutku kada se ekipa bori za plasman u četvrtfinale Evrokupa, pa uprava mora brzo da deluje. Jer, Žanis Pejners nije u kombinaciji trenera Andree Trinkijerija da zameni Redinga, Trifunović igra sve bolje, ali je mlad za ključne evropske izazove, pa adekvatno rešenje mora da se nađe.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je potvrdio da je klub kontaktirao bivšeg košarkaša Zvezde Nemanju Dangubića, kog crno-beli vide kao idealnu zamenu za upražnjeno mesto u timu.

- Mi sada imamo naših 12 igrača, koji su trenutno izborili vrhunske rezultate, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Dangubić je sjajan igrač, verujem da bi ga svaki klub poželeo, pa i Partizan. Pričali smo sa njim, ali daleko smo od realizacije - rekao je Mijailović za Telegraf.rs.

Da podsetimo, Dangubić je punu afirmaciju stekao u Crvenoj zvezdi, sa kojom je igrao Evroligu, a u karijeri je još nosio dres Hemofarma, Mege Bemaks, Bajerna, dok trenutno nastupa za Estudijantes.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati