Košarka

[ Izvor: Mozzart sport ]

27. 01. 2020. 14:18 0

Poplava emocija u "Kobijevom domu" od 28.000 dolara

Spportski svet je u šoku. Kobi Brajant nas je napustio zauvek. Otišao je jedan od najvećih NBA legendi u istoriji košarke.

Mnogi fanovi su se nakon tragične vesti uputili ka "Stejpls centru" i pored upozorenja policije da se udalje kako ne bi remetili dodele Gremi nagrada, odbili su naredbu podsetivši vlasti da je to "kuća koju je Kobi sagradio" i da kako kažu "nisu znali gde bi drugo otišli" i odali počast legendi.

Pravu šansu za tako ipak imaće sutra na istom mestu, gde će Lejkersi ugostiti gradskog rivala Kliperse, samo što će tu privilegiju imati oni koji su spremni da dobro plate.

Prema informacijama sa sajta "LA Lakers ticketsexchange", ko bude želeo da prisustvuje jednom od najemotivnijih događaju u istoriji košarke u Los Anđelesu, moraće da izdvoji minimum 1.200 dolara za jednu kartu, koliko ona vredi u uglu poslednjeg reda "Stejpls centra".

Oni koji žele da tik uz teren isprate meč, takođe za jednu kartu moraće da plate cenu od astronomskih 28.050 dolara!

Poređenja radi, za meč koji će Lejkersi odigrati 4. februara sa Sparsima, najjeftinija karta košta 84 dolara, a one najskuplje, iza koša 6.000.

Lejkersi još nisu potvrdili da li će se i na koji način oprostiti od legende kluba koja je 20 godina nosila dres velikana iz "Grada anđela", ali je evidento da će "Stejpls centar" vrviti od emocija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati