Košarka

Direktno.rs

24. 01. 2020. 06:44 0

Ostala još jedna šansa: Jokić nije starter na ol-staru

Određene su startne postale za ol-star utakmicu 2020. godine u Čikagu, a u njima mesto nije našao naš reprezentativac Nikola Jokić, kome je prva petorka izmakla za jedno mesto.

Centar Denvera je u glasanju navijača, medija i ostalih igrača zauzeo četvrto mesto među visokim igračima na Zapadu, pa su se tako ispred njega našli Lebron Džejms, Kavaj Lenard i Entoni Dejvis.

To znači da je sada jedina šansa za Nikolu Jokića da se nađe na utakmici "svih zvezda" u Čikagu da ga izaberu treneri i u tom slučaju bi bio rezerva. Tako je bilo i prošle godine, pa nema nikakvog razloga da se scenario ne ponovi, pogotovo što Jokić pruža izvrsne partije.

Dakle, srpski košarkaš nije našao mesto među pet najboljih igrača Zapada za ol-star meč, ali to jeste uradio nestvarni Luka Dončić, koji će se prvi put naći na ovoj utakmici, i to će odmah biti starter. Slovenac je prošle godine bio član duela "Zvezda u usponu"

STARTERI NA OL-STARU:
Zapad: Luka Dončić (Dalas), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Los Anđeles Lejkersi), Kavaj Lenard (Los Anđeles Klipersi), Entoni Dejvis (Los Anđeles Lejkersi)
Istok: Trej Jang (Atlanta), Kemba Voker (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki), Paskal Sijakam (Toronto), Džoel Embid (Filadelfija)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati