Košarka

[ Izvor: Beta ]

23. 01. 2020. 20:27 0

EVROLIGA: CSKA lako sa Valensijom, poraz Olimpijakosa

Košarkaši Zenita pobedili su danas Olimpijakos sa 91:87, u 21. kolu Evrolige.

Zenit je zabeležio sedmu pobedu i pretposlednji je na tabeli sa trijmfom više od Bajern Minhena, koji ima utakmicu manje. Olimpijakos je 13. na tabeli sa skorom 8/13.Ruski tim su do pobede vodili Jevgeni Voronov sa 21 i Gustavo Ajon sa 15 poena, dok Olimpijakosu nije pomogla ni sjajna partija Vasilisa Spanulisa, koji je meč okončao sa 31 poenom. Odličnu partiju su prikazali Jorgos Printezis i Kostas Papanikolau, koji su imali po 20, dok je naš Nikola Milutinov na kraju imao devet poena i pet skokova.

CSKA je vezao petu pobedu, pošto je očekivano bio bolji od Valensije, koju je savladao rezultatom 81:70.Moskovski klub je do 16. pobede ove sezone u Evroligi predvodio Johanes Vojtman sa 19 poena, dok je 13 postigao Majk Džejms. U redovima Valensije su se istakli Sem van Rosom sa 16 i Bopjan Dubljević sa 10 poena. Vanja Marinković je duel završio sa sedam poena i tri skoka.

Valensija ima skor od 10 pobeda i 12 poraza i osma je na tabeli, a večeras će priliku da je stigne imati Crvena zvezda, koja će od 21.00 gostovati Barseloni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati