Košarka

Direktno.rs

23. 01. 2020. 17:47 0

Tražen i Bjelica, ide u klub sa kojim će napasti titulu?

Američki mediji su javili da bi košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović mogao da promeni sredinu u trejdu i da bi se u tom slučaju našao u Filadelfiji. Ali, pored beka naše reprezentacije "kraljeve" bi mogao da napusti i Nemanja Bjelica.

Krilni centar "orlova" igra sjajno ove sezone i jedan je od lidera Sakramenta. Preuzeo je ključnu ulogu, iz utakmice u utakmicu beleži konstantno dobre partije, pa i ne čudi što je privukao interesovanje drugih NBA timova.

Sakramentu ove sezone ne ide, nalaze se Kingsi tek na 14. mestu Zapadne konferencije, što je pokrenulo priče da bi mogli da podmlade tim. Vlade Divac, visoki funkcioner kluba iz Kalifornije, razmišlja o trejdu Nemanje Bjelice i kao potencijalna destinacija se pojavila Boston, preneli su američki mediji.

Novinari koji prate Sakramento su u raznim emisijama isticali da "kraljevi" nikako ne bi smeli da se odreknu usluga reprezentativca Srbije, uzimajući u obzir nbjegov ovosezonski doprinos, međutim ako Seltiksi pošalju dobru ponudu koja bi obuhvatala pika u prvoj i drugoj rundi NBA drafta, čelnici Sakramenta bi morali da razmisle.

Inače, Bjelica bi promenom sredine i odlaskom u Boston stekao šansu da se bori za titulu, jer su "kelti" jedni od najboljih ekipa na Istoku i sasvim sigurno će biti u konkurenciji za najviši plasman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati