Košarka

[ Izvor: Beta ]

23. 01. 2020. 13:23 0

"Zvezda mnogo bolja u odnosu na naš prvi meč"

Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić pred utakmicu sa Crvenom zvezdom rekao je da su crveno-beli u boljoj formi u odnosu na njihov prvi meč koji je igran u Beogradu

- Crvena zvezda je sada bolja u odnosu na naš prvi meč, iako je i tada bila dosta dobra. Čvrsta i sa dosta energije. Teško smo to dobili. Posle ovih poslednjih poraza kod kuće, utisak je da se Zvezda dosta bolje snalazi u gostima. Igra bolje i pobeđuje. Dobili su Žalgiris, Zenit, Asvel i Milano. To su tereni gde ni najbolji ne pobeđuju lako. Očigledno da ekipi smeta taj neki pritisak u Beogradu, a ne znam ko ga nameće i da li je realan. Ali se vidi kroz rezultat. Velika je razlika igrati u "Pioniru" i "Areni". To odlično znam. Ali zbog svega do sada, mi smo svesni opasnosti koja preti i maksimalno ozbiljno se spremamo za ovaj meč - rekao je Pešić, pa potom dodao:

- Došlo je trojica novih igrača. Štimac je doneo veliko iskustvo i energiju koja vuče ceo tim. Taj njegov entuzijazam i kvalitet dosta znače. Jagodić Kuridža i Panter su takođe doneli novu snagu, tako da sve u svemu, neće nam biti lako. Da li će biti kompletni, to ne znam. Ali ni to ne menja mnogo.

Trener Barselone smatra da Zvezda mora kod kuće bolje da igra.

- Da bi se ostvario veliki rezultat, moraš da pobeđuješ kod kuće. Crvena zvezda ima već četiri pobede u gostima, što je pokazatelj da može da se nosi sa svima. Ali to mora i kod kuće da potvrdi. Tamo gde je Crvena zvezda bila najjača, sada je počela da pada. Svi pričaju kako je teško igrati u Beogradu, ali mislim da više nije kao što je nekada bilo. Pogotovo u Pioniru. Ne znam šta je uzrok tome, ali znam da Crvena zvezda mora da drži domaći teren - zaključio je trener Barselone.

Utakmica 21. kola Evrolige između košarkaša Barselone i Crvene zvezde igra se večeras od 20.55

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati