Košarka

Direktno.rs

23. 01. 2020. 09:17 0

Zbog "žutih prsluka" sutra nas neće biti u Evroligi?

Nedopustivo je da ljudi iz obezbeđenja košarkaških utakmica Crvene zvezde u Evroligi, obučeni u žute prsluke radi prepoznavanja, pljuju sudije, kao što je to bio slučaj na meču sa Albom.

Zvezda je opet morala da puni kasu Evrolige tako što će uplatiti 38.000 evra. Koliko god u upravi crveno-belih širili ruke i govorili kako "ne znaju o čemu se radi, da je Evropa nepravedna prema njima", očigledno je da se greške u organizovanju mečeva ponavljaju.

Disciplinski sudija Evrolige Patrik Granžan jasno je naveo da je zbog pljuvanja jednog od sudija po izlasku sa terena, kao i činjenice da je ovaj prekršaj ponovljen, srpski i regionalni šampion finansijski sankcionisan. A kako će biti sutra?

Veliko je pitanje i potpuna neizvesnost da li će posle svega ABA liga naredne sezone imati svog predstavnika u Evroligi, pogotovo što njen prvak dozvoljava da službeno lice obučeno u žuti prsluk stoji pored samog terena i pljuje arbitre, kao što je to slučaj u poslednjem duelu sa Albom.

Kulture nam manjka, lepog vaspitanja takođe, a izgleda i organizacije velikih evropskih utakmica, što je Evroliga prepoznala, pa se i nudi uveliko Londonu (koji je već zvao na trenersku klupu Željka Obradovića), da od naredne sezone igra Evroligu. Verovatno umesto šampiona ABA lige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati