Košarka

A. B.

12. 12. 2019. 15:45 0

Mirotić "oborio" tiket studentu, pa oduševio

Član Barselone Nikola Mirotić je još jednom pokazao koliko srce ima i koliko se bavi ljudima koji su u nekoj vrsti teške finansijske situacije.

Košarkaš Barselone je oduševio svetsku javnost kada je krajem godine krenuo u akciju pod organizacijom "Srbi za Srbe" i za svaku datu trojku u NBA (tada igrač Nju Orleansa) rešio da uplati 500 evra za pomoć u izgradnji kuće porodici Varga.

Kako je jedan deo utakmica propustio zbog povrede, rešio je da sam obezbedi sva sredstva za pomoć porodici iz Borova sela, koju čine samohrani otac i šestoro dece.

Sada nešto drugačija situacija, pomalo komična ali i teška u isto vreme nije ostavila sjajnog igrača ravnodušnim.

Na Instagramu mu se požalio jedan student kladioničar koji je "pao" tiket zbog toga što Mirotić nije prešao zadatu granicu poena koju je propisala kladionica.

- Auuu brate, pa nisi mogao da daš još jedan poen protiv Albe, pao sam na listiću za 200 evra. Taman sam mislio da platim ratu fakulteta - napisao mu je student, a onda je dobio herojski odgovor.

- Žao mi je ako nisi u mogućnosti da platiš ratu fakulteta i što nisi pogodio listić. Voljan sam ti da ti pošaljem tih 200 evra da platiš ratu. Svako dobro.

Momak iznenađen reakcijom igrača "Blaugrane", a konverzacija se nije tu završila, već je Nikola smislio i plan kako da mu se "oduži".

Sjajan potez Mirotića koji bez mnogo pompe uvek deli sa svima, a da biste bili veliki sportista, pre svega morate da budete veliki čovek. Nikola to jeste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati