Košarka

Direktno.rs

12. 12. 2019. 08:15 0

(VIDEO) Bogdanova trojka za pobedu, komentator "poludeo"

Košarkaši Sakramento Kingsa slavili su pred svojim navijačima u duelu sa Oklahomom 94:93 zahvaljujući trojci Bogdana Bogdanovića 13,4 sekundi pre kraja meča. Sjajan je bio i profesor Nemanja Bjelica.

Većim delom meča vodila je Oklahoma, ali je Sakramento u samom finišu, nakon nekoliko mini preokreta, uspeo da dođe do pobede. U ekipi Sakramenta najefikasniji je bio Badi Hild sa 23 poena i po šest skokova i asistencija, ali odlučujuću ulogu imao je sjajni Bogdanović.


Srpski reprezentativac je za pola sata igre ubacio 17 poena uz tri skoka i šut iz igre sedam od 12, i dva od sedam za tri. A kada mu se otvorio šut za tri poena, TV komentator je "poludeo": "Boogiii, Bogi is free (slobodan), Bogi is open (otvara se), BOOGIIII", otelo mu se.

Kingsi su sa Bogijem na parketu stekli 14 poena prednosti i, na kraju, nadoknadili zaostatak od 11 poena iz poslednje četvrtine.

Dobar meč odigrao je i Nemanja Bjelica , kao starter igrao je 22 minuta, ubacio dve od tri trojke za deset poena i pet skokova. Profesorski.

Na drugoj strani najefikasniji je sa 17 poena bio Denis Šroder, Abdel Nader je dodao 15, po 14 su dodali Danilo Galinari i Šai Džidžus Aleksander, a Stiven Adams je na 12 poena dodao 11 skokova. Kris Pol meč je završio sa osam poena, sedam skokova i 12 asistencija.

Gudurić tri za šest minuta

Marko Gudurić igrao je samo šest minuta u pobedi Memfis Grizlisa u Finiksu nad Sansima od 108:115 i za to vreme šutnuo i pogodio jednu trojku. Naš reprezentativac imao je i skok, asistenciju i tri izgubljene lopte.

Najefikasniji igrač meča bio je potencijalni reprezentativac Srbije, Frenk Kaminski, koji je ubacio 24 poena za Sanse, uz pet skokova i tri asistencije.

Rezultati:

L. A. Lejkers - Orlando 96:87

Toronto - L. A. Klipers 92:112

Klivlend - Hjuston 110:116

Indijana - Boston 122:117

Bruklin - Šarlot 108:113

Minesota - Juta 116:127

Čikago - Atlanta 136:102

Finiks - Memfis 108:115

Milvoki - Nju Orleans 127:112

Sakramento - Oklahoma 94:93

Golden Stejt - Njujork 122:124

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati