Košarka

[ Izvor: Beta ]

11. 12. 2019. 21:50 0

Trinkijeri: Sa 21 izgubljenom loptom nismo imali šanse

Trener Partizana Andrea Trinkijeri čestitao je Lokomotivi na pobedi i izjavio da je ključ poraza 21 izgubljena lopta njegovih košarkaša.

Partizan je poražen od Lokomotive u gostima sa 83:76 u pretposlednjem kolu prve faze Evrokupa.

- Čestitke Lokomotivi. Mislim da je priča utakmice vrlo jednostavna. Došli smo ovde, imali lošu prvu četvrtinu, potom se prilagodili. Odigrali smo izuzetno solidnu utakmicu i izgradili priliku da pobedimo, ali kada imate 21 izgubljenu loptu na gostovanju protiv tima ovolikog kvaliteta, onda nemate šansu da pobedite - rekao je Trinikijeri.

Opet te izgubljene lopte, ponavljao je strateg crno-belih.

- Košarka je igra grešaka, mi smo ih pravili, Lokomotiva ih je pravila, ali u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini smo igrali utakmicu koju smo želeli i kontrolisali vrlo dobro u odbrani. Imali smo probleme u prvom poluvremenu sa skokom, rešili smo te probleme, imali su samo jedan ofanzivni skok u drugom poluvremenu. Ipak, jednostavno, kada igrate odbranu i u napadu 21 put izgubite loptu, nemate šanse i to je bio ključ utakmice - kazao je Trinkijeri.

Stefan Birčević ocenio je da je njegova ekipa igrala solidno.

- Mislim da smo igrali solidnu utakmicu, ali oni su sjajan tim, možda jedan od najboljih u ovom takmičenju. Odigrali su sa mnogo energije, mislim da je to zbog toga što su promenili trenera i da je to normalna reakcija na promenu. Imali smo šansu da pobedimo, ali smo izgubili u poslednjih minut-dva, nismo imali ni sreće ovog puta - rekao je Birčević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati