Košarka

Direktno.rs [ Izvor: SK ]

07. 12. 2019. 08:32 0

Kingsi izgoreli u drami, skromni Bogdan i Bjelica

Sakramento Kingis poraženi su u krajnje neizvesnoj utakmici u gostima od San Antonio Sparsa 105:104 posle produžetka. Gosti su imali veliku šansu za pobedu, ali su je prokockali u poslednjih minut i po predviđenog vremena. Tandem iz srpske reprezentacije nije ostavio ultrazapažen učinak. Bogdan Bogdanović ubacio je devet poena, a Nemanja Bjelica četiri manje od zemljaka.

Neverovatna utakmica u Teksasu, posebno njena završnica. Bilo je mnogo rezultatskih amplituda, ali je delovalo da će sve biti gotovo kada su Kingsi pogotkom za tri poena Korija Džozefa na minut i 43 sekunde do kraja stekli ogromnih plus devet.

U poslednjih minut i po imali su sedam poena prednosti, ali je usledio neobjašnjiv pad. Sparsi su napravili seriju 6-0 za svega 42 sekunde i smanjili na samo pola koša 47 sekundi pre kraja. Gosti su preko Harisona Barnsa pogodili dva slobodna bacanja za 100:97 14 sekundi pre kraja. Ali ispostavilo se da je to bilo više nego dovoljno vremena da Belineli pogodi trojku četiri sekunde pre kraja za produžetak.

U produžetku vodila se velika borba, prva dva minuta nije bilo koša i onda je Derozan pogodio dva bacanja. Ipak, ključne poene za pobedu postigao je Marej Palap 29 sekundi pre kraja produžetka. Sakramento je u poslednjem napadu imao čak tri šuta, jedan Hild i dva Ariza, ali nijedan nije ušao u koš i pobeda je pripala Sparsima.

Srpski igrači nisu bili preterano zapaženi. Nemanja Bjelica je meč završio sa pet poena, a svih pet postigao je u trećoj četvrtini. Bogdanović je ubacio devet poena, uz šut iz igre 4/12, a za tri poena 1/6. 

Ostali rezultati:

Šarlot - Bruklin 104:111

Klivlend - Orland 87:93

Detroit - Indijana 108:101

Čikago - Golden Stejt 98:100

Majami - Vašington 112:103

Oklahoma - Minesota 139:127

Milvoki - LA Klipers 119:91

Boston - Denver 108:95

Portland - LA Lejkers 113:136

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati