Košarka

Direktno.rs

04. 12. 2019. 08:55 0

"Mučim se, ništa ne mogu da pogodim"

Naš košarkaš Nikola Jokić je u porazu Denvera od Los Anđeles Lejkersa (96:105) imao 13 poena, što je učinak ispod njegovog proseka. Zna to i reprezentativac Srbije, pa je jasno poručio da se u poslednje vreme muči na terenima NBA lige.

Jokić u poslednja četiri meča ima prosek od devet poena, a generalno od kraja oktobra igra u ritmu toplo-hladno. Protiv Lejkersa je do pomenutog košgeterskog učinka od 13 poena došao za 34 minuta, i to šutirajući iz igre 4/12. Pored toga, uspeo je da dođe i do osam asistencija, pet skokova i tri ukradene lopta, što za našeg centra nije bio zadovoljavajući učinak.

- Trenutno se mučim, a trener je pametan tako da ne daje loptu košarkašu koji ne može ništa da pogodi. Nemam problem s tim. Dobro sam. Nisam mislio da ću se mučiti ovoliko, ali to je realnost. Ne mogu ništa da pogodim. Tako je kako je. Međutim, čak i kada ne pogađam, mislim da mogu da utičem na igru na drugi način - rekao je Jokić za američke medije posle meča sa Lejkersima.

Podsetimo. Jokić je u novembru prosečno beležio 15,8 poena, 10 skokova i 5,8 asistencija. Međutim, to ne bi trebalo da predstavlja preteranu brigu za navijače Nagetsa, jer je Jokić novembra 2018. godine u proseku imao 13,9 poena, devet skokova i sedam asistencija, da bi samo mesec dana kasnije značajno podigao formu, pa je prosečno po meču beležio 21 poen, 10 skokova i osam asistencija. Samo, ostaje da se vidi da li će se to ponoviti i ove godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati