Košarka

Milan Zarić

21. 11. 2019. 15:22 0

Žalgiris doveo bivšeg košarkaša Zvezde

Košarkaši Žalgirisa su na dan kada igraju sa Crvenom zvezdom u 10. kolu Evrolige obezbedili potpis novog igrača. U Kaunas je došao Kej Si Rivers, koji je prošle sezone igrao za crveno-bele, preneo je "Eurohups".

Američki bek je u redove litvanskog prvaka došao iz Betisa, za koji je igrao od početka sezone. Prethodno je nosio dres Crvene zvezde, kojoj je pomogao da osvoji trofej u Superligi, ali i u ABA ligi i tako se vrati u Evroligu.

Rivers je u Žalgiris došao kao zamena za Aleksa Pereza, koji je napustio klub, a Žalgiris bi dovođenje novog pojačanja trebalo uskoro da ozvaniči. To znači da neće debitovati u dresu litvanskog kluba protiv Crvene zvezde, već nešto kasnije.

Dolazak u redove čete Šarunasa Jasikevičijusa znači i povratak Kej Si Riversa u Evroligu, jer je u elitnom takmičenju branio boje Panatinaikosa, Reala iu Bajerna. Poslednji put je u Evroligi nastupao u sezoni 2017/18, kada je noseći dres "zelenih" iz Atine prosečno beležio 6,5 poena i 8,5 skokova po utakmice. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati