Košarka

20. 11. 2019. 23:16 0

EVROLIGA Barselona razbila Fener

Košarkaši Barselone ubedljivo su savladali Fenerbahče na svom parketu sa 89:63 (25:15, 19:15, 23:10, 22:23) u devetom kolu Evrolige.

Od samog starta ekipa koju predvodi Svetislav Pešić odlično je igrala, pa je već u prvoj četvrtini otišla na "plus deset". Nije Fener imao rešenja ni u napadu, ni u odbrani za odlične Katalonce. 

Možda prvih pet minuta meča nije nagoveštavalo dalji tok, ali definitivno od preuzimanja vođstva, Barselona je dominirala. U drugoj deonici tim Željka Obradovića je samo malo obuzdao rivala, ali je rezultatska razlika nastavila da raste, pa je pri odlasku na odmor bilo 44:30.

Povratak na parket nije done ništa drugačiju sliku. Razgoropađena Barselona je igrala odlično, jednostavno bez greške. I u napadu i u odbrani. To je rezultiralo povećanjem rezultatske razlike i pobedu domaćih. Krajni rezultat je pokazivao 26 poena razlike, 89:63.

Najbolji u timu Barselone bio je Higins sa 22 poena, dok je na drugoj strani to bio Lovernj sa 12. Vladimir Štimac postigao je šest poena, a Nikola Kalinić dva.

Nakon ovog meča Barselona je prva sa sedam pobeda i dva poraza, a Fenerbahče na 17. mestu sa dva trijumfa i sedam izgubljenih mečeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati