Košarka

Direktno.rs

15. 11. 2019. 07:19 0

DABL-DABL Jokić udario i po Bruklinu, Bobi ga pratio

Denver je pobedio Bruklin 101:93, pošto je meč rešio u poslednjoj četvrtini, a naš as je stigao do dabl-dabl učinka od 18 poena i deset skokova, uz tri asistencije.

U Negetsima je bilo je čak sedam igrača sa dvocifrenim brojem poena, a uz srpskog reprezentativca su najefikasniji bili Milsap sa 18 i Barton sa 17 poena.

Kod Bruklina Irving, Dinvidi i Džeret Alen ubacili su po 17. Početkom drugog dela Netsi su otišli na plus 16, međutim šut je počeo da ih izdaje. Promašili su svih 11 šuteva do kraja meča. Denver je taj poklon iskoristio, pa su stvari malo po malo dolazile na mesto. Do velikog preokreta.

 

- Promenili smo odbranu. Drugopozivci su odigrali sjajno, naročito u drugom poluvremenu. Energija je bila na visokom nivou, skakali smo odlično, počeli smo da bolje dodajemo loptu, igrali smo jedni za druge... Hvala i našim navijačima, najbolji su na svetu. Kada god su nam bili potrebni, oni su bili tu - rekao je Jokić.

 

Novi Dončićev tripl-dabl nije bio dovoljan Dalasu (poraz od Njujork Niksa 106:103). Slovenac je završio sa 33 poena, deset skokova i 11 asistencija, dok je Boban Marjanović imao deset poena i pet skokova.

Milvoki je bio bolji od Čikaga 124:115, Janis Adetokumbo je ubacio 38 poena uz 16 skokova, Erik Bledso je upisao 31 poen za pobedničku ekipu.

Finiks je ubedljivo savladao Atlantu 128:112, uz 23 poena i šest uhvaćenih lopti Darija Šarića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati