Košarka

Direktno.rs

13. 11. 2019. 19:57 0

EVROKUP Novi poraz Partizana, TOP 16 i dalje na čekanju

Košarkaši Partizana izgubili su u Turskoj od ekipi Tofaš Burse u sedmom kolu Ervokupa rezultatom 82:72 (18:10, 24:21, 21:23, 19:18).

Izabranici Andree Trinkijerija zabeležili su drugi uzastopni poraz, pa će za plasman među 16 najboljih ekipa morati da sačekaju sledeću utakmicu.

Tok utakmice:

Prva četvrtina:

Domaćin je od samog starta nametnuo šuterski ritam, a Partizan je postizao vrlo mali broj poena. Nisu uspeli crno-beli da pariraju ni u skokovima, pa je turski tim i u tom segmentu bio bolji nakon promašenih šuteva. 

Prvu deonicu Tofaš je dobio rezultatom 18:10.

Druga četvrtina:

Tofaš je i u drugoj deonici nastavio da diktira ritam i da održava dvocifrenu razliku. Konstantno su Turci održavali prednost, a Partizan je stidljivim poenima pokušavao da spusti razliku na jednocifren broj, ali nije u tome uspevao.

Na odmor je tofaš otišao sa prednošću 42:31. 

Treća četvrtina:

Treći kvartal pripao je Partizanu. Crno-beli su dobili deonicu minimalnom razlikom 23:21. Zaigrali suznatno bolje i u jednom trenutku, važnim poenima i trojkama gordića i Veličkovića, približili se na samo četiri poena zaostatka, ali je Tofaš uspeo ponovo da poveća prednost i da u poslednju četvrtinu uđe sa devet poena prednosti.

Četvrta četvrtina:

Ni u poslednjoj deonici crno-beli uprkos velikom zalaganju nisu uspeli da se rezultatski vrate. Tofaš je iskusno održao prednost i trijumfovao rezultatom 82:72.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati