Košarka

Milan Zarić

12. 11. 2019. 09:42 0

(VIDEO) Gudurić i "grizliji" upropastili svečanost San Antonija, Bobi bez minuta

Košarkaši Memfisa napravili su iznenađenje u noći između ponedeljka i utorka, jer su savladali San Antonio sa 113:109, te su tako pokvarili veče kluba iz Teksasa, koji je povukao dres Tonija Parkera. U trijumfu "grizlija" učestvovao je Marko Gudurić sa pet poena.

Čelnici San Antonija su pripredili dirljiv trenutak za Tonija Parkera, koji je sa velikim uspehom nosio dres "mamuza", pa su u Teksasu organizovali svečanost kako bi pod svodove dvorane povukli njegovu "devetku". Emocije su preplavile sve u redovima Sparsa, međutim košarkaši Memfisa nisu mnogo marili za sve te emocije, već su savladali četu Grega Popoviča.

"Grizliji" su u Teksas došli u prilično lošoj formi, jer su samo dva od prethodnih devet mečeva rešili u svoju korist, no baš je protiv San Antonija ta loša forma prekinuta, tim iz Teksasa je savladan i ostvarena je treća pobeda u šampionatu.

Njoj je doprineo naš Marko Gudurić, koji je za 12 minuta koliko je bio na terenu došao do pet poena, i to šutirajući 2/3 iz igre. Najzaslužniji za pobedu Memfisa bili su Džeren Džekson sa 24, Dilon Bruks sa 21 i Jonas Valančijunas sa 18 poena i 12 skokova.

Najefikasniji u ekipi Sparsa bio je Lamarkus Oldridž sa 19 poena, 18 je postigao Rudi Gej, 15 je dodao Derik Vajt, a 14 je ubacio Brin Forbs.

Dalas je u noći između ponedeljka i utorka poražen od Bostona sa 116:106, a na ovom meču priliku da zaigra nije dobio naš Boban Marjanović, koji je ostao zakucan na klupu. 

Seltikse su do pobede vodili Kemnba Voker sa 29 poena (postigao i tri ključne trojke u finišu), odnosno Džejlen Braun sa 25 i Markus Smart sa 17. U poraženoj ekipi, koja je platila ceh očajnoj šuterskoj večeri, najistaknutiji je bio Luka Dončić sa 34 poena, međutim taj njegov učinak nije bio dovoljan za pobedu, budući da nije imao adekvatnu podršku.

Rezultati NBA lige:

Detroit – Minesota 114:120
Boston – Dalas 116:106
San Antonio – Memfis 109:113
Nju Orleans – Hjuston 116:122
Golden Stejt – Juta 108:122
L.A. Klipers – Toronto 98:88

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati