Košarka

M.Ž.

11. 11. 2019. 22:42 0

PLUS 42 Zvezda nanela Igokei poraz za pamćenje

Košarkaši Crvene zvezde razneli su u parmparčad ekipu Igokee. Čega Andrije Gavrilovića dobila je rezultatom 103:61 (29:18, 24:10, 23:17, 27:16) u poslednjoj utakmici šestog kola ABA lige.

Klub iz Aleksandrovca parirao je crveno-belima samo u uvodnih nekoliko minuta. Zvezda se već u petom minutu odlepila na dvocifrenu prednost koju je, zahvaljujući raspoloženim Bilijem Beronom i Lorencom Braunom održavala i tokom druge četvrtine, da bi na poluvreme otišla sa postignutih 53 poena.

Evroligaški tim je nastavio da dodaje gas i u trećoj deonici, da bi u jednom momentu crveno-beli imali čak 33 poena prednosti, sa konstantnom tendencijom rasta.

Odavno je bilo jasno koji će tim odneti pobedu, jedino se postavljalo pitanje da li će ekipa Andrije Gavrilovića povući ručnu ili će nastaviti da "bezosećajno" melje rivala.

Igokea je prvi deo poslednje deonice odigrala u egalu i u trenucima kada se činilo da nije dozvoljavala da doživi poraz za pamćenje, Zvezda je na kraju nokautirala rivala i pobedu odnela sa neverovatnih 42 razlike.

Tim sa Malog Kalemegdana ovim trijumfom došao je do skora od četiri pobede i dva poraza, koliko ima i Partizan, što večite rivale stavljao na deobu četvrtog mesta. Igokea je deveta sa samo jednom pobedom iz šest mečeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati