Košarka

Direktno.rs

10. 11. 2019. 07:18 0

Gudurićev NBA meč karijere, Bobi na nivou

Memfis je poražen od Dalas 122:138, ali je naš reprezentativac sa 14 poena (šut iz igre 5/9, 1/2 za tri poena), četiri asistencije, tri skoka i dve uradene lopte. Bobi postigao devet poena uz pet skokova.

Memfis je dobio prvu deonicu 34:31, ali već od druge dolazi do preokreta. Prednost Mevsa je rasla, na odmoru su imali plus šest, a pred četvrtu četvrtinu i plus 13. Bilo je i čak 16 poena razlike. 

Tim iz Teksasa je lako došao do bodova, a Memfis je dobio (konačno, rekli bi Ameri)  letošnje pojačanje Marka Gudurića. On je odigrao najbolju NBA utakmicu do sada - 14 poena (šut iz igre 5/9, 1/2 za tri poena), četiri asistencije, tri skoka i dve uradene lopte.

Samo su dva igrača u njegovoj ekipi postigla više poena, Džeren Džekson 23 i Džo Krauder 18. U pobedničkom sastavu Luki Dončiću su nedostajale samo dve asistencije za tripl dabl. Skupio je 24 poena, 14 skokova i osam asistencija.

Boban Marjanović je počeo u prvoj petorci. Imao je devet poena uz pet skokova i dve asistencije. Memfis ima skor 2-7, dok Dalas sa 6-3 najavljuje da će biti ozbiljna ekipa.

Ostali rezuiltati
Golden Stejt - Oklahoma 114:108

Šarlot - Nju Orleans 110:115

Čikago - Hjuston 94:117

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati