Košarka

Direktno.rs

04. 11. 2019. 16:06 0

Sonja Petrović uz košarkašice: Gledamo svoju zaostavštinu

Srpska košarkašica Sonja Petrović rekla je da će sadašnja generacija nacionalnog tima uskoro "završiti svoju priču" i istakla da njene saigračice i ona žele da to bude na pravi način, na Olimpijskim igrama.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije počinje novi ciklus kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Turske 14. novembra. Sonja Petrović neće biti na terenu jer se oporavlja od povrede, ali će biti uz ekipu protiv Turske.

- Bitno mi je da sam uz ekipu i da ne propustim ciklus iako neću moći da igram jer od ovoga krećemo za ono što je najbitnije, a to je kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre - rekla je Sonja Petrović.

Ona je istakla da se nada da će Srbija dobiti domaćinstvo za organizaciju kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

- Svi smo svesni da će ova generacija uskoro završiti svoju priču i želimo da to bude na pravi način, na Olimpijskim igrama i eventualnim rezultatom tamo. Ali, rezultati nisu sve, gledamo svoju zaostavštinu, šta će ostati posle nas - rekla je Sonja Petrović.

Upitana o završetku karijere, ona je kazala da je "nažalost mnogo puta razmišljala o tome".

- Nemam definitivne planove, oni obično padaju u vodu. Želja je Tokio i onda da se ponovo vaga situacija. To je trenutak koji će pokazati šta dalje. Uvek sam verovala da je vodećim igračima mnogo bitno da znaju kada treba da se sklone... Nisam ubeđena da će one bez mene propasti, ima ko da me zameni - rekla je Sonja Petrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati