Fudbal

Milan Zarić

19. 03. 2023. 12:11 33

"Đoriću dva puta od FSS otpremnina po 50.000 evra"

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", i Milovan Đorić, bivši fudbaler i trener, već duže vreme su na suprotstavljenim stranama. Sučeljavali su mišljenja tokom "kampanje" za predsednika FSS, bilo je tu Đorićevih provokacija, a prozivke su nastavljene i posle izborne Skupštine.

Čini se da je verbalni sukon između njih dvojice posebno buknuo poslednjih nekoliko dana. Jer, Poledica i Đorić, koji je nipodaštavao Vidića i veličao Džajića, najpre su se našli u TV duelu na Sport klubu.

I to je bio samo početak, pošto je dan kasnije, na izbornoj Skupštini FSS, Milovan Đorić provocirao Poledicu i dobacivao mu dok je ovaj govorio, a sve je nastavljeno na društvenim mrežama.

Tako je predsednik sindikata "Nezavisnost" imao zanimljivu objavu na Tvuteru, gde je postavio pitanje vezano upravo za Đorića.

- Kako je i po kom osnovu Milovan Đorić dobio dva puta otpremninu od FSS po 50.000 evra, što je i sam rekao u našem TV duelu - napisao je Poledica i dodao:

- Ko mu je to odobrio, po kom osnovu, zakonu... To su pitanja na koje svaki ljubitelj fudbala želi da dobije odgovore.

Istina je da svako kome je stalo do našeg fudbala želi da zna na koji se način arči novac FSS i gde sve ide, međutim činjenica je da je apel Mirka Poledice više nego optimističan. Jer, iskustvo nas u ovoj SNS Srbiji uči da naprednjački kadrovi za sve što rade nikome ne polažu račune, pa će tako verovatno i ova pitanja ostati bez odgovora...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati