Fudbal

Direktno.rs

08. 03. 2023. 13:57 1

Mbape presekao: Poznata njegova sudbina u PSŽ-u

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape istakao je da revanš utakmica protiv Bajerna u Minhenu u osmini finala Lige šampiona neće ni na koji način uticati na njegov ostanak u Parizu.

Da podsetimo, "svecima" u Nemačkoj treba podvig za plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja, pošto su u prvom meču kod kuće poraženi sa 1:0.

- Hoće li ova utakmica uticati na moju budućnost? Mislim da ne. Ne želim da pokažem nepoštovanje prema klubu, ali odavno bih otišao da sam svoju budućnost vezao za Ligu šampiona. Srećan sam u PSŽ-u i trenutno ne razmišljam ni o čemu drugom osim o uspehu mog tima - izjavio je Mbape uoči utakmice.

Mbape, 24-godišnji napadač i jedan od najboljih igrača na svetu, koji još nije osvojio Ligu šampiona, u maju prošle godine potpisao je ugovor s PSŽ-om do 2025. godine, iako se dugo pisalo kako će gotovo sigurno otići u Real Madrid.

Francuz je ostao i postao najbolji strelac u istoriji kluba, a svoj 201. gol za Parižane postigao je u nedelju protiv Nanta u meču Lige 1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati