Fudbal

Direktno.rs

16. 02. 2023. 16:11 0

Optužili Ronalda za silovanje, sad moraju da mu plate

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo dobio je oko 330.000 dolara odštete na ime troškova koje je morao da plati tokom postupka u kom se branio od optužbi za silovanje!

Taj iznos Ronaldu će morati da plati advokat Lesli Stoval, čovek koji je zastupao Ketrin Majorgu - manekenku koja je Kristijana optužila da ju je silovao 2009. godine.

Slučaj silovanja je odbačen u junu 2019. godine, a Stoval će morati da plati novac zbog toga što je naneo štetu fudbaleru. Ronaldov tim je tražio veću odštetu, međutim sud je zaključio da su njegovi advokati namerno držali slučaj otvorenim duže nego što je bilo potrebno.

Stoval je optužen zbog toga što je učestvovao u curenju podataka 2017. godine, kada se u javnosti pojavio sporazum po kom je Ketrin pristala da joj Ronaldo isplati 375.000 dolara kao vid nagodbe.
Prema ranijim rečima Ketrin, Kristijano Ronaldo i ona su se upoznali u Las Vegasu 2009. godine u jednom noćnom klubu, kasnije su završili i u hotelskoj sobi gde ju je Portugalac navodno silovao. Pretila je da ima dokaz za svoje tvrdnje, a onda su se samo godinu dana kasnije dogovorili da slučaj ne ode na sud.

Osam godina kasnije, tačnije u aprilu 2018. Ketrin je ipak tužila Ronalda i izjavila je kako je bila "mentalno nestabilna" u trenutku kada je prihvatila ovu cifru. A kao potporu njenoj tvrdnji, njeni advokati su sastavili spisak od 16 ljudi iz medicinskog osbolja koji su joj pružali usluge. Ketrin je tada tražila odštetu od 64 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati