Fudbal

Direktno.rs

05. 02. 2023. 19:05 0

"Teraj to u k***c": Vlahović sočno opsovao (VIDEO)

Biti profesionalni fudbaler sa sobom povlači i brojne posledice. U svakom momentu morate da budete svesni da ste javna ličnost, da vas ljudi prate i da i u skladu s tim treba da prilagodite svoje ponašanje.

Posle Svetskog prvenstva u Kataru koje su "orlovi" završili već u grupnoj fazi, oči i dalje su uprte u naše fudbalere. Među njima, jedan od najpopularnijih je i mladi Dušan Vlahović.

On je jednim svojim gestom "zapalio" mreže. Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak na kome Vlahović daje autogram sedeći u automobilu koji se, po svemu sudeći, zaustavio zbog velikog broja Dušanovih obožavalaca.

Međutim, nije to ono što je privuklo pažnju, već razgovor golgetera Juventusa i osobe koja ga je vozila. U jednom trenutku čula se i psovka, i to na srpskom: "Ma, teraj to u k***c".

Ne zna se kada i gde je snimak nastao, kao ni o čemu su u tom trenutku pričali Dušan i osoba pored njega u autu, ali to nije sprečilo da neko od fanova snimi samo taj delić razgovora i objavi na društvene mreže.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati