Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

31. 01. 2023. 14:15 1

Partizan odbio ponudu od 3 miliona evra za Baždara

Biser Partizana i jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji – Samed Baždar bio je do danas na meti nemačkog Hofenhajma, koji je crno-belima ponudio 3.000.000 evra obeđtećenja, ali je klub iz Humske procenio da je još uvek rano za prodaju napadača i glatko odbio Bundesligaša, saznaje Telegraf.

Partizanu je ponuđena pomenuta suma kroz rate, a Baždaru višegodišnji ugovor, s tim da je Hofenhajm planirao da mladog igrača prvo prosledi na pozajmicu u drugu ligu Portugalije, tačnije u Akademiko, gde bi prošao period prilagođavanja, pa se potom vratio u nemački klub.Ta opcija opet nije odgovarala samom igraču, baš kao što je i Partizan smatrao da je ponuđena suma za najtalentovanijeg izdanka škole daleko ispod očekivanja, pa je ponuda odnijena. Crno-beli planiraju da Baždaru, ali i ostalim mladim igračima pruže priliku u periodu koji sledi, s tim da je na napadaču poseban akcenat jer se u skorije vreme nije pojavio tako talentovan fudbaler u omladinskoj školi.

Tako su Nemci, bar za sada, dobili "zahvalnicu", a Baždar nastavlja sa dokazivanjem u Partizanu, kod trenera Gordana Petrića, koji mu je u protekloj polusezoni pružio priliku I praktično okrenuo svetla reflektora na mladog igrača.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati