Fudbal

Direktno.rs

22. 01. 2023. 20:34 0

Očekivalo se više od Ronalda na debiju

Kristijano Ronaldo je debitovao za Al Nasr u zvaničnim mečevima, budući da je odigrao celu utakmicu 14. prvenstva Saudijske Arabije, u kojoj je klub portugalskog superstara savladao Al Etifak sa 1:0. Međutim, najveće pojačanje u istoriji Arabije nije imalo debi kakav su svi očekivali.

Na stadionu u Rijadu je vladala sjajna atmosfera, svi su došli da vide Ronalda, te su sve oči bile usmerene ka bivšem asu Mančester junajteda, Reala, Juventusa i Sportinga.

Pokušavao je Kristijano da začini debi u Saudijskoj Arabiji golom ili, pak, asistencijom, ali nije išlo.

Jeste pokušavao, imao je pokušaj u prvom poluvremenu sa distance, kada je izblokiran, potom je loptu iz slobodnog udarca poslao preko gola, da bi u finišu meča "lažnjakom" rivala bacio na travu, međutim nije to na kraju donelo željeni rezultat.

Sve u svemu, Kristijano se nije proslavio, navijači su očekivali više od njega, a priliku da se "iskupi" imaće na narednim prvoligaškim mečevima.

Na kraju, napomenimo i to da je Al Nasr slavio golom Taliske u prvom poluvremenu, te je sada izbio na prvo mesto sa dva boda više od velikog rivala Al Hilala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati