Fudbal

Direktno.rs

21. 01. 2023. 19:31 0

Vlahović o Juventusu: Ne plašimo se ničega

Ekipa Juventusa je pretrpela veoma težak udarac od svoje države, od rodne Italije, koja je odlučila da im oduzme 15 bodova zbog finansijskih malverzacija i pokušaja da se neke stvari provuku "ispod žita". Ovim oduzimanjem bodova su se praktično i oprostili od igranja u Evropi iduće sezone, ali ne gube nadu.

Pitanje se odmah postavila i šta će se desiti sa srpskim reprezentatitvcima u crno-belom dresu, Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem, da li će sada pohrliti ka nekom drugom klubu, ali je Vlahović ostavio jednu poruku koja može nagovestiti njegov ostanak u klubu.

Vlahović je putem svog Instagrama poslao moćnu poruku, očigledno aludirajući da ih ovo neće uzdrmati, već da će samo izaći jači iz svega.

- Nismo uplašeni zbog oduzimanja nekoliko bodova i zbog pada na tabeli. Nismo uplašeni da zavrnemo svoje rukave. Ne plašimo se protivnika. Ne plašimo se ničega. Zato što kad ostali pomisle da smo pali, ustaćemo jači nego ranije. Ovo smo mi, ovo je Juventus - napisao je Vlahović na svom Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati