Fudbal

Direktno.rs

18. 01. 2023. 21:44 0

Doktorka Kolubare spasila život fudbaleru Honveda

Prijateljska utakmica fudbalera Kolubare i Honveda u Umagu, ostala je u senci događaja iz 72. minuta kada je posle jednog duela na zemlji ostao fudbaler mađarskog kluba Zoter. Prvotimac Honveda zadobio je povredu i ostao bez svesti.

Usledila je munjevita reakcija, pa je u pomoć pritrčala Dragana Mijailović, doktorka Lazarevčana. Posle intervencije pomenuti fudbaler se povratio, ali zbog svega što se dešavalo akteri utakmice su se složili da se prijateljsko odmeravanje snaga završi pre vremena.

- Takve stvari se u fudbalsu i u sportu uopšte dešavaju, a svrha nas lekara i jeste ta da pružimo adekvatnu pomoć na terenu , ali i van njega. Verujem da će se fudbaler kluba iz Mađarske brzo oporaviti i vratiti na teren. Svi iz Kolubare mu želimo da se brzo nađe uz svoje saigrače i svoj klub - rekla je doktorka Dragana Mijailović, koja je na pripremama lazarevačkog superligaša deo stručnog štaba zeleno-crnih, piše na sajtu FSO Lazarevac.

Inače, do trenutka prekida Honved je imao vođstvo od 1:0, a jedini gol postigao je Domingeš u 60. minutu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati