Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 01. 2023. 17:29 0

Pokrenuta istraga protiv Alveša zbog seksualnog napada

Brazilski fudbaler Dani Alveš nalazi se pod istragom zbog optužbi za seksualni napad na jednu ženu u noćnom klubu u Španiji u decembru prošle godine, objavio je Vrhovni sud u Barseloni.

Brazilski fudbaler je ranije demantovao sve optužbe. U saopštenju suda se ističe da je otvoren postupak "zbog prijave koju je podnela žena za navodni seksualni napad, koji se dogodio u noćnom klubu u Barseloni u decembru prošle godine".

U saopštenju se ne navodi da se radi o Alvešu, ali je portparolka suda potvrdila Rojtersu da je brazilski fudbaler predmet istrage. Ona je izjavila da je ceo slučaj u fazi istrage, ali je dodala da sud nema više informacija.
Španski mediji su ranije objavili da je jedna žena optužila Alveša da ju je dirao na neprimeren način i bez njenog pristanka, dok je bila sa prijateljima u jednom noćnom klubu krajem decembra prošle godine. Alvešov portparol je rekao da brazilski fudbaler "odlučno poriče" sve optužbe.

On se trenutno nalazi u Meksiku gde igra za Pumas, a nedavno je nastupao sa selekcijom Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru. Alveš (39) je ranije igrao za Barselonu, Sao Pulo, PSŽ, Juventus, Sevilju i Bahiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati