Fudbal

Direktno.rs

16. 12. 2022. 15:53 1

Zlatan o Mihi: Ako bih morao u rat, išao bih sa Sinišom!

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 53. godini posle duge i teške borbe za leukemijom. Miha je ostavio dubok trag u svetu fudbala, a posebno u Italiji gde je proveo najveći deo igračke i trenerske karijere. Između ostalog, izgradio je veliko prijateljstvo i sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je u mnogo navrata govorio u superlativima o njemu.

- Mislim da je Siniša sjajan čovek. Srećan sam što ga poznajem. Na početku se nešto nismo voleli, ali čim sam došao u Inter odmah smo se zavoleli. Često sam govorio: 'Ako bih morao da idem u rat, Siniša bi bio u prvom, a ja u drugom redu - rekao je Ibrahimović.

Sličnog mišljenja je bio i Srbin kada je u pitanju Ibrahimović.

- Želeo sam da ga "ubijem" kada smo igrali protiv Juventusa. Mislio sam sve najgore o njemu. Na sreću ništa loše se nije desilo, a kada je došao u Inter shvatio sam koliko je dobar momak. Ponosan sam što ga imam za prijatelja - govorio je Mihajlović.

Ibrahimović je poručio još kako je Mihajlović jači i od njega tokom borbe protiv leukemije:
- Rekao sam mu: "Reci mi šta ti treba, bilo šta, uradiću" - istakao je Ibra u periodu kada se bivši fudbaler Crvene zvezde borio sa strašnom bolešću, koju je na kraju nažalost izgubio.

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović bili su deo čuvenog muzičkog festivala u Sanremu prošle godine. Italija je gledala i uživala u njihovom nastupu, ali nije samo to obeležilo ovaj spektakl - bilo je mesta i za tužnu priču ovog tandema, ali sa srećnim krajem.

Dvojica nekadašnjih saigrača su pevala na bini, jedan drugog "peckali" izjavama, ali su imali i ozbiljnih tema poput Mihajlovićeve borbe protiv leukemije.- Nikada nisam mislio da će se takva stvar meni desiti, a onda se u jednom trenutku ceo moj život promenio. Bio sam jako tužan dva-tri dana, a onda sam ustao i izbacio svu negativnu energiju i počeo da razmišljam pozitivno - rekao je tada Mihajlović.

Potom je Zlatan govorio o toj temi.

- Kada sam čuo tu vest, nisam imao snage da ga pozovem. Nekoliko dana je prošlo, pozvao sam ga i nisam bio u stanju da pričam. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo, jer obično to ja radim drugima - istakao je Ibrahimović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati