Fudbal

[ Izvor: Sportsport.ba ]

14. 12. 2022. 06:46 0

As Maroka uvek prvo trči do majke, pa tek onda do supruge

Ašraf Hakimi je igrač svetske klase. Da nije tako, ne bi Inter i Pari Sen Žermen kombinovano njegov igrački karton platili više od 100 miliona evra. Sjajni desni bek briljira na Svetskom prvenstvu sa svojim Marokom, a nakon svake pobede prvo u zagrljaj otrči svojoj majci.

Gospođa Saida Muh je do sada bila nepoznata većini ljubitelja fudbala, a zahvaljujući svom sinu stekla je planetarnu slavu posebno nakon briljantnih izdanja Maroka na Mundijalu u Kataru.

Njena životna priča je zaista srceparajuća i šta je sve žrtvovala za svog sina, zagrljaj i poljubac su najmanje što za nju može da učini Ašraf.

Saida i njen muž Hasan su u ranim 20-im godinama doputovali u Španiju za boljim životom. I Ašraf se rodio u toj zemlji, ali od malena je vaspitan da za njega postoje samo "lavovi Atlasa".

Sve su žrtvovali za uspjeh svog sina, pa je Ašraf Hakimi osetio majčinu ljubav na najbolji mogući način. Sjajni fudbaler PSŽ-a je svojevremeno otkrio da je bila spremna na bilo kakav posao samo da svojoj deci omogući koliko-toliko normalne uslove.

Hakimi je ispričao da je njegova majka čistila kuće i radila mnoge druge poslove koje neki smatraju ponižavajućim samo da bi na častan i pošten način donela novac u svoj dom.

- Mama je bila čistačica, čistila je kuće, a otac ulični prodavac. Mi dolazimo iz skromne porodice koja je teško zarađivala za život. Igranje fudbala je za mene bio san, oni su se žrtvovali za mene, a sada se ja žrtvujem za njih. Bili smo veoma siromašni i ja se borim za njih - ispričao je Hakimi.

Osim Ašrafa, Hasan i Saida imaju još dvoje dece, i to sestru Vidad i brata Nabila koji su njegova velika podrška.

U braku sa Hibom Abuk

Hakimi je u već neko vreme u braku sa tuniskom manekenkom Hibom Abuk. Ovaj par ima dva sina koji su rođeni 2020. i 2022. godine.

I Hiba je redovna gošća na mečevima Svetskog prvenstva u Kataru, a na jednom snimku joj je zasmetalo što njen izabranik prvo u zagrljaj trči majci, pa tek onda supruzi.

Hakimiju su te kritike bile simpatične i samo se nasmejao. Da li je primio kritike k znanju, videćemo u sredu, ali pod uslovom da Marokanci naprave novo čudo i izbace favorizovanu Francusku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati