Fudbal

Direktno.rs

02. 12. 2022. 09:40 4

Div od 103 kg i 191 cm je plakao kao dete (VIDEO)

Svetsko prvenstvo u Kataru je donelo još jedno veliko iznenađenje. Belgija koja je na Mundijal stigla sa mnogo očekivanja oprostila se već u grupnoj fazi. Krivca najviše treba tražiti u sebi, pa tek onda u rivalima.

Romelu Lukaku koji je ne tako davno bio možda i najbolji napadač na svetu je najveći tragičar dosadašnjeg dela Svetskog prvenstva. Imao je sve u svojim nogama da obraduje naciju, ali nije uspeo.

Čovek koji je pre 15-ak meseci plaćen više od 100 miliona evra se zaista obrukao pa se može reći izgubio reputaciju istinskog "ubice" pred protivničkim golom pa i ne čudi zašto se slomio posle utakmice.

Nije mu pomogla ni uteha bivšeg prvaka Evrope i sveta, nakon što se emotivno slomio počeo je da lupa sve oko sebe, a najviše je platila klupa za rezerviste.

Div od 103 kg težine u 191 cm visine protiv Hrvatske imao je šest kolosalnih šansi, ali je sve promašio.

Roberto Martinez je napadača Belgije u igru ubacio na startu drugog poluvremena, a napadač Intera je se propisno ispromašivao. Prvu veliku šansu imao je u 61. minutu kada je sa 10-ak metara gađao nebranjeni deo gola vatrenih, ali je pogodio stativu.

Nekoliko prilika je imao u poslednjih minutima, ali delovao je jako zbunjeno i jednostavno nije uspevao da loptu pošalje u mrežu. Nakon što je utakmica završena 0:0 Lukaku je počeo plakati od tuge i razočaranja, a najviše ga je tešio Tijeri Anri.

Međutim, ta uteha nije uspela da smiri robusnog napadača koji je na putu ka svlačionici bio jako besan, a sve je platilo staklo klupe za rezervne igrače.

Na kraju, iz grupe F dalje su prošli Maroko kao prvoplasirani sa sedam bodova, Hrvatska je druga sa pet, dok su se Belgija(4) i Kanada(0) oprostili od Mundijala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati