Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

21. 11. 2022. 14:14 1

Novinarka u Kataru odžeparena usred uključenja uživo

U Kataru je nulta tolerancija za bilo koji vid kriminala. S tim u vezi, tamošnja policija poručila je novinarki, koja je odžeparena usred uključenja uživo, da može da bira kaznu za počinioce.

Mediji u Kataru obznanili su da je novinarka iz Argentine odžeparena usred uključenja uživo.

Počinioci će biti pronađeni, a katarska policija je omogućila novinarki Dominik Mecger da bira kojom će kaznom biti „počašćeni“ – zatvorom ili deportacijom.

- Policija me je pitala kako želim da ga kazne. Rekli su mi da će ga pronaći i insistirali su da ja odlučim kako će lopov biti sankcionisan, da li želim pet godina zatvora, deportaciju. Prošla me je jeza. Rekla sam im da ne želim da se mešam u to i da izigravam ruku pravde već da samo želim da mi se moje stvari vrate.

Novinarka je shvatila da je opljačkana tek kada je krenuila da kupi vodu.

- Kakvo mi je iskustvo u Kataru? Pa ukrali su mi novčanik tokom javljanja uživo. Bila sam u policijskoj stanici i tamo su mi garantovali da je sve pod video-nadzorom i da će pronaći moja dokumenta, novac, kartice, stvari zbog kojih najviše brinem. Bila je to krađa, ali bez ikakvog nasilja. Nisam shvatila da sam opljačkana. U jednom trenutku igrali smo sa nekim ljudima i možda se to tada desilo. Lokalci primete da smo drugačiji i žele da komuniciraju sa nama. Krenula sam da izvadim novčanik da bih kupila vodu i shvatila da ga nema - objasnila je Argentinka. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati