Fudbal

16. 11. 2022. 15:07 3

Petrić: Nekada se pomagalo Partizanu, sad Zvezdi

Strateg Parnog valjka Gordan Petrić kaže da je evidentno da postoji naklonost sudija ka Crvenoj zvezdi, kao i da je to imalo uticaj na trenutnu bodovnu razliku na vrhu tabele.

On se osvrnuo na detalje vezane za mečeve aktuelnog šampiona u Surdulici, Nišu, Kragujevcu i Novom Pazaru, ne osporivši da je i njegova ekipa sa lošim partijama protiv Javora i Spartaka direktno pomogla glavnom konkurentu.

Crno-beli su zimsku pauzu dočekali sa ogromnih 10 bodova minusa u odnosu na rivala sa Topčiderskog brda.

"Ponoviću da su najveći problem srpskog fudbala Partizan i Zvezda. Očigledno je da u ovom trenutku Zvezda ima neku pomoć. Rekao sam to jer treba da učinimo sve da se ne posvađamo oko fudbala. Kao bivši igrač sam osetio da se navlačilo za Zvezdu. Kada sudija podigne tablu onako i produži meč koliko je učinio, onda se vidi da se pomaže Zvezdi u Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru. Sada ste u Surdulici videli, da se to dešavalo na nekom drugom nivou, Partizan bi smanjio bodovnu prednost. To je svima jasno. Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi. Nisam slep da to ne vidim. Ima i do nas, mogli smo bolje da igramo protiv Javora i Spartaka i da to dobijemo, ali postoji ta druga strana koja je nesporna, a tiče se o sudijskoj naklonosti Zvezdi", rekao je Petrić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati