Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

11. 11. 2022. 20:10 0

Mladi fudbaler (20) se ubio jer ga je klub otpustio

Mladi dvadesetogodišnji fudbaler Samjuel Reboljo iz Argentine, ubio se zbog toga što je ostao bez kluba. Igrao je za Aldosivi, ekipu čevrte divizije, a u poslednje tri godine je već drugi igrač koji je izvršio samoubistvo. Čitava Argentina ostala je šokirana zbog onoga što se desilo sa defanzivcem, pošto Aldosivi nije produžio ugovor igraču i otpustio ga je.

Od igrača su se oprostili i argentinski velikani, a Boka Juniors je napisala poruku saučešća porodici fudbalera.

- Duboko žalimo zbog smrti fudbalera Samjuela Rebolja, koji je bio deo našeg kluba tokom prošle sezone. Svi ga pamtimo kao divnu osobu, posvećenu klubu i izražavamo saučešće porodici i voljenima - naveli su iz Aldosivija.

River Plejt se takođe oglasio i izrazio saučešće. Reboljo je rođen u Salti i počeo je da igra fudbal u Central Nortu, pre prelaska u Atletiko Tukumanu, a nastupao je i za Lanus i Platense, da bi prošle sezone stigao u Aldosivi.
- Ostavio si nam bol i nikad neće uminuti. Samo se molim bogu i devici Mariji da mi pomognu da nastavim dalje u ovom košmaru, moliću se, sine, za tvoj večni mir - napisao je fudbalerov otac na društvenim mrežama, a ova poruka je po pisanju argentinskih medija, obišla čitavu zemlju.

Inače, Leandro Latore je pre dve godine odlučio da se ubije, pa je Aldosivi dva puta prolazio kroz istu tragediju. Reboljo je izvršio samoubistvo na dan kada je pre 13 godina Robert Enke digao ruku na sebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati