Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

05. 11. 2022. 18:06 1

Mitrović povređen, Siti do pobede u 95. minutu

Fudbaleri Mančester Sitija golom Erlinga Holanda iz penala u poslednjim trenucima utakmice pobedili su Fulam na "Etihadu" u 15. kolu Premijer lige - 2:1. Ekipa Pepa Gvardiole, koja je od 26. minuta igrala bez isključenog Kansela, zabeležila je treći trijumf u nizu i sa utakmicom više ima dva boda više od Arsenala, dok je Fulam prekinuo seriju od četiri meča bez poraza (po dva trijumfa i nerešena ishoda) i sa 19 bodova trenutno je osmi.

Građani su poveli u 16. minutu pogotkom Hulijana Alvaresa, međutim, planove im je poremetio direktan crveni karton Kanselu, kao i penal za goste koji je realizovao Andreas Pereira.

Domaći su nastavili da napadaju, imali su čak 71 odsto loptu u posebu i pored činjenice da su sa desetoricom na terenu, međutim, rezultat se nije menjao.Gvardiola je u 64. minutu na teren poslao najboljeg strelca lige Erlinga Holanda, a Norvežaninu je deset minuta kasnije zbog ofsajda poništen pogodak posle VAR provere. Ipak, arbitar Ingland je u sudijskoj nadoknadi vremena pokazao na belu tačku, a egzekutor u 90+5 bio je upravo Holand. Dvadesetdvogodišnjem Skandinavcu to je bio 18 pogodak u prvenstvu u 12 mečeva.

Siti u sledćem kolu dočekuju Brentford, a Fulam u Londonu igra sa Mančester Junajtedom.

Lids je u goleadi pred svojim navijačima savladao Bornmut 4:3, Notingem i Brentford su odigrali nerešeno 2:2, a Brajton je u gostima bio bolji od Vulvsa 3:2.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati