Fudbal

Direktno.rs

05. 11. 2022. 13:07 1

Mandžukić o Vlahoviću: Žrtvuj se, trči, skači, pobeđuj, bićeš među najboljima na svetu

Kada ste napadač i na 15 utakmica postignete osam golova, onda se može konstatovati da se u vrlo dobroj formi. Međutim, očajni rezultati Juventusa u ovoj sezoni, povremenu žižu kritika italijanske javnosti stavljaju i na pleća Dušana Vlahovića. Realno, srpski napadač bi bio još bolji da ekipa trenera Alegrija igra na nivou kvaliteta.

Ipak, jasno je da u Torinu u Dušanu Vlahoviću vide budućeg najboljeg napadača na svetu, posebno što se Dušan potvrdio u Fiorentini i postao najskuplji igrač svih vremena.

O Vlahohoviću naširoko je pričao bivši reprezentativac Hrvatske i napadač Stare Dame Mario Mandžukić. U očima navijača on je i dalje merna jedinica za dobru investiciju.

- Vlahoviću je jako dobro u Juventusu, nisu mu potrebni moji saveti. Jedino mu mogu reći kako sam se ja suočavao sa velikim utakmicama. Nisam razmišljao o golovima, nego o tome kako da pobedim. Postoji toliko mnogo načina da se pomogne timu i Juventusov uspeh je jedina važna stvar na kraju dana. Ako trčiš, suočavaš se sa rivalina, skačeš, pobeđuješ u duelima, ako pokazuješ odlučnost, ako donosiš dobre odluke sa loptom, ako stvaraš prilike i slediš sa trenerom plan igre - doprinećeš pobedi. Koja je svrha postići het-trik ukoliko posle izgubiš utakmicu? Moj savet za svakog igrača je isti, daj sve za ekipu i pomozi joj da pobedi - poručio je Mario Mandžukić.

Svi su uvereni da će Srbin u budućnosti biti najbolji napadač sveta pored Erlinga Halanda.

- Kada te Juve kupi, to znači da si dobar igrač. Vlahović je već u Fiorentini i Juventusu pokazao da je odličan napadač. Sada sve zavisi od njega. Ako ima želju i ambiciju da bude među najboljima na svetu, a verujem da ima, niko mu tu više ne može pomoći. Mora da se potrudi i ostvari pun potencijal. Haland i Vlahović nisu jedini talentovani igrači na svetu, ali siguran sam da svako ko želi da bude najbolji ili među najboljima – naporno da radi da bi to uspeo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati