Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 11. 2022. 16:17 0

Ibra Halandu: Sviđaš mi se, ali pazi se Pepa

Harizmatični švedski napadač Zlatan Ibrahimović poslao je zanimljivu poruku jednom od najboljih napadača današnjice, Norvežaninu Erlingu Brojtu Halandu. Ibrahimović, poznat po svojim izjavama u javnosti, upozorio je 22-godišnjeg napadača Mančester Sitija na trenera "Građana" Pepa Gvardiolu.

- Da li mi se dopada Haland? Da, jako mi se dopada. Mislim da je jako inteligentan igrač. On ne radi stvari za koje nije sposoban. Ne dolazi na centar kako bi primio loptu, on jednostavno stoji kod gola i pogađa. Podseća me na igrače poput Filipa Inzagija, Davida Trezegea, Kristijana Vijerija. On je novija verzija tih igrača - nahvalio je Zlatan Halanda.Ipak, legendarni napadač Švedske, koji trenutno igra u Milanu, nije još uvek oprostio Gvardioli loš tretman, koji je imao u Barseloni:

- Može li ga Gvardiola učiniti još boljim? To vam sve zavisi od toga koliki je ego kod Pepa, hoće li dopustiti da Haland bude "veći" od njega, ili ne? Meni to nije dopustio, a nije dopustio ni ostalima igračima, takođe.

Haland je ove sezone ključni igrač Sitija. Norvežanin je postigao 22 gola u svim takmičenjima od kako je ovog leta stigao iz Borusije Dortmund, ali Ibrahimović mu je poslao jasnu poruku i upozorio ga da bi bajka između njega i Pepa uskoro mogli da bude gotova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati