Fudbal

I. V.

03. 11. 2022. 21:02 46

Sad se slikajte sa domaćim trofejima

Kompletnu sliku brukanja srpskog fudbala ovih dana upotpunila je i Crvena zvezda. Nije sporan rezultat protiv Monaka (1:4), ali jesu igra, pristup, pogrešna selekcija igrača, upitni trener, bahate izjave uprave...

I nisu problem crveno-belih Nenad Bjeković ili Tole Karadžić, problem Zvezde je - Zvezda. Puna su usta na Marakani svima kada osvoje titulu, kako su najbolji u Srbiji godinama, a u stvari su domaći trofeji, e sada se vidi u Monte Karlu - toliko beznačajni. Zvezda je služila za pravljenje gol-razlike u sasvim prosečnoj grupi Lige Evrope.

Fudbalski ljubimac vlasti tri godine ne može da uđe u Ligu šampiona, jer su od našeg bolji moldavski, kiparski i izraelski prvak! Druga, čak i treća evropska liga. Ali, važno je da je dres Sampdorije odnet na Andrićev venac, a sve ostalo što se dešava u Zvezdi i celokupnom srpskom fudbalu poješće maca.

Kokeze, Bjekovići, Nedimovići, Vučelići, zvezdaši, partizanovci... Svi zajedno su, sa ovom vlašću, velika sramota srpskog fudbala i države.

Prava mera za današnju Zvezdu je Mladost. Ona iz Lučana. Okrenimo se nedelji i realnosti, a Monako, Trabzon i Ferencvaroš pustimo da plivaju Evropom, jer za Zvezdu očigledno tamo nema mesta.

Ostaje samo crveno-belima da se slikaju sa domaćim trofejima, što je mala uteha kada izađeš u Evropu i vidiš gde si, šta si i ko si.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 46

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati