Fudbal

Direktno.rs

29. 09. 2022. 13:45 1

Ronaldova sestra žestoko izvređala Portugalce

Kola u karijeri Kristijana Ronalda krenula su nizbrdo. Legendarni Portugalac postao je rezerva u Mančester junajtedu, postigao je samo jedan gol za "crvene đavole" ove sezone, i to u Ligi Evrope protiv Šerifa, a novi "šamar" Kristijano je doživeo u dresu reprezentacije Portugala.

Delila su njegov tim samo dva minuta od plasman na završni turnir Lige nacija, ali je Alvaro Morata postigao gol za Španiju i ostavio Portugalce u šoku.

Ronaldo je nakon završetka utakmice ponovo, baš kao i u Beogradu, revoltiran bacio kapitensku traku, što je izazvalo oštre reakcije u domovini.

U Kristijanovu zaštitu stala je njegova sestra Katija Aveiro, koja nije bila reči upućene svojim sunarodnicima.

- Ovo što se sada dešava me uopšte ne iznenađuje. Portugalci pljuju u tanjir iz koga jedu, uvek je bilo tako. Potrebno je da se pruži ruka i pomogne onima koji su uvek pružili ruku Portugalu. Ali Portugalci znaju da budu bolesni, zajedljvi, bezdušni, glupi i zauvek nezahvalni - napisala je Aveiro na Instagramu.

Ronaldo će Mundijal u Kataru izvesno biti poslednja prilika da stigne do svetske titule, a trenutno stvari ne izgledaju dobro za Portugalce, ostaje nam da vidimo može li sve da se promeni za manje od dva meseca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati