Fudbal

Direktno.rs

26. 09. 2022. 18:48 3

Piksi: Nisam kuvar pa da tražim recept za Halanda

Fudbaleri Srbije u utorak (20.45) gostuju Norveškoj u Oslu u poslednjem meču B4 grupe Lige nacija, gde je "orlovima" neophodna pobeda za plasman u A diviziju.

Težak zadatak čeka naše reprezentativce, najveća opasnost preti od Erlinga Halanda, dok će Srbija biti oslabljena, budući da selektor naše selekcije Dragan Stojković Piksi ne može da računa na Sergeja Milinkovića Savića i Uroša Račića.

- Naravno da u glavi opet imam startnih 11, bez obzira na to što imamo određene kadrovske probleme. Ne možemo da računamo na Milinkovića Savića i Račića. Sergej je zaista važan igrač u našem timu, ali tu su i drugi momci i ne sumnjam da ću naći pravo rešenje, odnosno igrača koji će umeti dostojno da ga zameni. Ja sam trener koji voli da njegova ekipa igra lep i atraktivan fudbal, tako će biti i sutra u Oslu - rekao je Stojković.

Norveška je u prvom meču slavila u Beogradu 1:0, a jedini gol postigao je Erling Haland, koji se nalazi u sjajnoj formi.

- Nisam kuvar pa da tražim recept za Halanda. Rekao sam mnogo puta da se radi o fantastičnom klubu koji igra u jednom od najskupljih timova na svetu. Okružen je u Mančester sitiju saigračima vrhunske klase i naravno da u toj situaciji njegov talenat dolazi do punog izražaja - rekao je Piksi i zaključio:

- Ipak, utakmica koju je Norveška izgubila pre dva dana od Slovenije potvrđuje da i za njega ima rešenja. Zaista ga je teško zaustaviti, ali nije nemoguće.Treba biti maksimalno skoncentrisan, voditi računa o njihovim centaršutevima sa krila, o kontranapadima i ne dozvoliti mu da u našem šesnaestercu dobije puno prostora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati