Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

16. 09. 2022. 15:41 3

Mijatović: Pomoći ću Partizanu

Početak ove nedelje obeležili su izbori u JSD Partizan, gde je bilo dosta bure, ali na kraju je APR potvrdio da je novi predsednik crno-bele porodice prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović.

Navijači sada čekaju njegove naredne poteze, a ono što ih ohrabruje je to što su uz Mijailovića, pored ostalih, stali i legendarni košarkaški trener Željko Obradović, ali i osvajač poslednje Partizanove duple krune u fudbalu, trener Marko Nikolić.

Uvek kada u Partizanu dolazi do kadrovskih promena, pristalice kluba iz Humske prizivaju povratak Predraga Mijatovića, koji je kao fudbaler ostvario blistavu igračku karijeru, legenda je i Partizana i Reala, ali taj njegov povratak u Humsku nikako da se dogodi.

Kakvi su sada njegovi planovi i ima li izgleda da se ovoga puta konačno prihvati posla u Partizanu, Mijatović je otkrio u razgovoru za Tanjug.

- Žao mi je što se dešavaju stvari koje nisu pozitivne, niti za sportske rezultate, niti institucionalno. Informacije koje imam dobijam preko štampe i ne bih mogao da kažem nešto konkretnije. U svakom slučaju kao partizanovac sam raspoložen da pomognem onoliko koliko mogu - rekao je Mijatović i dodao:

- Uvek kad su takve situacije u Partizanu bile poslednjih godina provlači se moje ime, međutim jedan takav korak iziskuje maksimalnu fizičku prisutnost. Vođenja sportskog projekta jednog velikog kluba kao što je Partizan nemoguće je raditi iz daljine, tako da kao partizanovac i neko ko voli klub, apsolutno sam raspoložen da pomognem, ali sa distance. Taj posao se radi duboko involviran, prve godine bukvalno 24 sata dnevno, dok se stvari postave na svoje mesto - objasnio je Mijatović.

Ističe da se nije ni na koji način mešao u najnovije izbore u JSD Partizan, iako je prijatelj sa Ostojom Mijailovićem, ali ono što smatra neophodnim u narednom periodu jeste povlačenje i nekih "nepopularnih poteza" od strane ljudi koji budu vodili klub, kako bi Partizan mogao da krene napred.

- Naravno, u takvom nekom procesu morali bi i da se vuku potezi koji nisu popularni, ali da ne ulazim sad u detalje. Kao partizanovac želim im svima sve najbolje, ali ja sam mnogo daleko da bih mogao u ovom trenutku da razmišljam na tu temu. Što se tiče situacije u Sportskom društvu i tog "rata" nisam konkretno upoznat, pratio sam samo putem štampe - rekao je Mijatović i zaključio:

- Sa Ostojom Mijailovićem sam prijatelj, nekoliko puta smo se viđali ranijih godina, čak sam i izjavio da dobro vodi košarkaški klub. Međutim, u ovoj situaciji sam distanciran, nisam bio u kontaktu ni sa Ostojom, ni sa Miloradom Vučelićem. U ovom trenutku ne razmišljam o povratku i Srbiju iz porodičnih i poslovnih razloga koji me vezuju za Španiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati