Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 09. 2022. 17:04 1

Remi u Firenci, Kostić asistirao, Jović podbacio

Očekivali smo spektakl u utakmici Fiorentine i Juventusa, posebno što se tiče srpskih fudbalera, ali ne možemo reći da je bilo tako. Zapravo, jedino je Filip Kostić opravdao očekivanja svojom asistencijom Arkadiušu Miliku, dok je Luka Jović promašio penal. Nikola Milenković je zamenjen sredinom drugog poluvremena, dok je Dušan Vlahović meč gledao sa klupe. Ista je situacija i sa Terzićem na drugoj strani.

Fiorentina je bila bolji rival u prvom poluvremenu, Juventus je imao problema da dođe i do kaznenog prostora rivala, imali su i manji posed lopte, jasno je bilo da sredina terena nije ona šampionska, onakva kakvu mnogi očekuju od Juventusa.

Nakon prodora po desnoj strani i centaršuta, Kostić je dobio loptu na levoj strani, šutirao je iz prve, a na pravom mestu je bio Milik koji je pogodio sa svega par metara za 0:1.
Dvadeset minuta kasnije je Fiorentina uspela da izjednači rezultat i to posle kontranapada. Sotil je sjajno pronašao Kuamea, ovaj je lepo pogodio za 1:1.

U drugom poluvremenu Fiorentina i dalje bolja, ali nedovoljno dobra za pobedu. Juventus nije stizao do šansi, naprotiv, bili su povučeni, neorganizovani u napadu, sve je izgledalo sa dosta problema i moraće Alegri dobro da se pozabavi sredinom terena do kraja sezone ne bi li doveo ekipu u red. I Jović je kasnije zamenjen u 79. minutu, videlo se da nije 100% spreman i da mora još dosta da radi ne bi li dostigao vrhunsku formu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati