Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

19. 08. 2022. 18:35 3

Milan Pavkov na korak od Saudijske Arabije

Milan Pavkov je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju, dok bi transfer trebalo da se ostvari odmah posle revanša protiv Makabija.

Milan Pavkov se već neko vreme pominje kao igrač koji će napustiti Marakanu, no, svakoga puta je ostajao da bude džoker sa klupe, da bi kasnije postajao i prvi izbor u napadu crveno-belih. Ove sezone je isti slučaj, predviđen je bio da bude rezerva Ohiju, međutim, dobre igre na pripremama potom i u prvenstvu su doprinele da se brzo ustali kao startni napadač, saznaje Telegraf.rs.Dolazak Aleksandra Pešića je gurnuo Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da postigne golove kada uđe u igru i kada dobije priliku, no, čini se kao da je vreme za rastanak. Prema saznanjima Telegraf, Pavkov se nalazi na korak od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio poprilično unosnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati.

Ovaj transfer pali i "crvene lampice" na Marakani, gde će klub morati da reaguje munjevito i angažuje novog napadača, za šta su pripremili cifru od čak 2.500.000 evra. Napadač je preko potreban, jer uz odlazak Ohija, Zvezda bi ostala samo sa Aleksandrom Pešićem na poziciji klasičnog centarfora.

Naravno, dosta toga zavisi i od budućeg meča između Zvezde i Makabija, jer će budžet crveno-belih biti znatno bolji ukoliko nadoknade minus iz prve utakmice u Izraelu i odu u Ligu šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati