Fudbal

Direktno.rs

17. 08. 2022. 18:26 0

Sukob Nejmara i Mbapea: Kad je SVE PUKLO?

Kilijan Mbape i Nejmar odavno nisu u najboljim odnosima, ali sada je taj razdor eskalirao.

Mbape je otimao Nejmaru loptu kod drugog penala, nakon što je prvi promašio, Brazilac mu nije dozvolio i postigao je gol. Onda se pokrenulo pitanje ko treba da bude prvi penaldžija, Nejmar je lajkovao post na kom je pisalo da Mbapeu treba da oduzmu penali, ali ne samo to, da mora da se ponaša kao član, a ne gazda ekipe.

ESPN je danas izneo nove detalje, odnosno kada je sve puklo. Navodno, Mbape je prošle sezone teško prihvatao to što je Nejmaru toliko puta oproštena nedisciplina. Brazilac je jednostavno najveći "parti manijak" u ekipi i često je osporavan zbog svog načina života, a nikada disciplinovan od strane kluba.

Takođe, Nejmar je bio šokiran kada je klub Mbapeu dao tolika ovlašćenja prilikom novog ugovora, jer je očigledno i više nego istina da je Francuzu obećano da će se pitati za sve. Navodno se čak nije ni usprotivio ideji da Nejmar bude prodat, a Brazilca je povredilo i što se on uopšte o tome i pita.

U prevodu i Mbape i Nejmar postavljaju isto pitanje upravi kluba - zašto mu to dozvoljavate?!

Jedno je sigurno - Mbape neće moći da kontroliše Nejmara na terenu, a još manje van njega, a želi da ima ta ovlašćenja. Tačnije, utisak sa strane je da očekuje da Nejmar mora da mu da loptu ako hoće da promaši i drugi penal. S druge strane, Nejmar je još jedan mali egoista, kome nije bilo dosta da igra sa Leom Mesijem i Luisom Suarezom, želeo je da bude lider kao pojedinac u svojoj ekipi i dobio je Mbapea.

Sve to sa strane treba da gleda Leo Mesi, najveći među njima i neko ko je uradio u karijeri verovatno nešto što ova dvojica neće zajedno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati