Fudbal

M. Z.

17. 08. 2022. 17:25 1

Razbio navijaču telefon: Ronaldo bio u policiji

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo javio se merzisajdskoj policiji na poziv da odgovori na video snimak na kom se vidi kako razbija telefon jednom navijaču Evertona.

Nakon utakmice odigrane u aprilu na stadionu "Gudison park", koju je Mančester junajted izgubio od Evertona, Portugalac je kipteo od besa i "pao" je na provokacije navijača "karamela" sa tribina.

Jedan od pristalica Evertona, čije je mesto bilo tik pored ulaska u tunel stadiona, snimao je telefonom igrače Mančester junajteda, a Kristijano Ronaldo je u prolazu namerno udario telefon i razbio ga.

Sve je to zabeleženo kamerama drugih navijača koje su potom osvanule na društvenim mrežama, a Policija Merzisajda pozvala je Portugalca da posvedoči o tome. Nije poznato kada se to dogodilo, ali četiri meseca nakon nemile scene, informacije da je on bio u policiji su dostupne medijima:

- Možemo potvrditi da je muškarac (37) dobrovoljno prisustvovao u policiji i da je bio intervjuisan u vezi sa napadima i krivičnom delu. Optužbe se odnose na incident posle utakmice Evertona i Mančester junajteda na "Gudison parku" u nedelju, 9. aprila. Stvar je rešena uz uslovni oprez i stavlja se tačka na priču - stoji u saopštenju Policije Merzisajda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati