Fudbal

Direktno.rs

15. 08. 2022. 07:04 0

Trener Junajteda posle blamaže KAZNIO igrače

Mančester junajted je u subotu doživeo novu blamažu, pošto je izgubio sa 4:0 od Brentforda u drugom kolu Premiijer lige.

Na startu sezone Junajted je poražen sa 2:1 od Brajtona, a onda je usledio još jedan šok za "crvene đavole", što je dodatno razljutilo menadžera Erika ten Haga, koji je odlučio da kazni svoje igrače.

Holandski trener nije krio nezadovoljstvo odnosom ekipe nakon utakmice.

- Tražio sam od svojih igrača da igraju sa samopouzdanjem i da preuzmu odgovornost za ono što rade. Nije se dogodilo. Za mene su to teške okolnosti i veliko iznenađenje. Ekipa mora da preuzme odgovornost i da se izvini navijačima zbog takvog nastupa - rekao je u intervjuu za "Skaj Sports" nakon utakmice.

Kako prenosi "The Times", Ten Hag je brzo shvatio posledice loše igre svojih fudbalera. Trener im je ukinuo slobodnu nedelju i dogovorio dodatne treninge u klupskom trening centru.

Priliku za prvu ovosezonsku pobedu igrači Junajteda imaće 22. avgusta. U trećem kolu Premijer lige "crveni đavoli" će dočekati Liverpul, a to će biti ujedno i najteži mogući ispit za Ten Hagov tim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati